Фітоінвазії. 1. Аналіз основних термінів - Протопопова, В.В.; Шевера, М.В. (Промышленная ботаника, 2005)
У статті автори аналізують терміни "інвазія", "інтродукція", "інвазійний вид", "адвентивні рослини", "антропохори", "неофіт" і висловлюють свою думку стосовно їх використання. The authors analyze terms "invasion", "introduction", "invasive species", "adventive plants", "anthropochores", "neophyte", and suggest their point of view regarding the use of these terms.