Дослідження прискореного розмноження нових декоративних деревних листяних рослин у Донбасі - Довбиш, Н.Ф. (Промышленная ботаника, 2005)
Наведено результати дослідження прискореного розмноження деяких нових для Донбасу декоративних видів, форм і сортів деревних листяних рослин для збагачення їх асортименту в озелененні. The article presents results of accelerated propagation of some ornamental plant species, forms and varieties of arboreal deciduous plants new for Donbass with a view of their assortment enrichment in landscaping.