Реализация транзитной функции Украины через терминалы Черноморского региона - Винников, В.В. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто загальні підходи та питання підвищення транзитності України шляхом інтеграції у Європейську транспортну логістичну систему – як одне з стратегічних напрямків розвитку держави. General approaches and questions of increase of tranzitnosti Ukraine are considered by integration in the European transport logistic system – as one of strategic directions of development of the state.