Рынок линейных перевозок: основные результаты - Рагед, Ахмат (Економічні інновації, 2009)
Досліджено стан ринку лінійних перевезень, проаналізовано фінансовий стан основних учасників, кон’юнктуру у секторі контейнерних перевезень, попит та пропозицію на основних маршрутах контейнерних перевезень, зроблено висновки. Article presents the exploring of freight linear market conditions, the financial being of basic participants, state of affairs in the sector of transportations of containers, demand and supply is analyzed in the basic routes of transportations of containers, conclusions are done.