Развитие электронной торговли в морской перевозке грузов - Картышев, Д.В. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглянуто міжнародний досвід застосування електронній торгівлі передовими морськими державами щодо морського перевезення вантажів. А також, ряд заходів щодо спрощенню торгових процедур перевезення вантажів морем на основі застосування комп'ютерних технологій. In the article international experience of application the electronic trading in front-rank naval powers is considered in relation to marine transportation of loads. And also, row of measures to on to simplification of procedures of auctions of transportation of loads by a sea on the basis of application of computers technologies.