Перспективы развития морских торговых портов Украины и Одесского региона - Шаталюк, Е.В. (Економічні інновації, 2009)
Представлена загальна характеристика морської портової системи України та місце у ній морських торговельних портів Одеської області, а також. Розглянуто динаміку розвитку морських торговельних портів України та Одеської області, розкрито найболючіщі проблеми їх розвитку та винайдено шляхи вирішення проблемних питань. General description of the marine port system of Ukraine and place is presented in her marine ports of auctions of the Odessa region, and also. The dynamics of development of marine ports of auctions of Ukraine and Odessa region is considered, the issue of the day of their development is exposed and the ways of decision of questions of problems are invented.