Методологические основы управления рисками в инвестиционной деятельности судоходных компаний - Жихарева, В.В. (Економічні інновації, 2009)
Розроблено методологічні основи управління ризиками, що пов'язані з інвестиційними проектами судноплавних компаній. Розглянуто етапи процесу управління ризиками та стратегії управління ризиками судноплавних компаній. The methodological fundamentals of risk management of shipping investment projects were worked out. stages of shipping risk management and strategies of shipping risk management were considered.