Совершенствование ценообразования в секторе транспортного рынка с повышенным уровнем конкуренции - Халиновская, Н.А. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуті питання мінімального рівня тарифів на переробку вантажів в морських портах. Обґрунтована необхідність введення сквозних тарифів, щоб ураховувалась уся транспортна складова, а ні окремі її частини. Сформульовані основи стабільності тарифів на весь період вантажеперевезення. The question of liming minimum level of tariffs on load processing in sea ports are considered. The necessity of introduction of through tariffs is grounded that all transport constituent instead of not separate its parts was taken into account The basis of stability of tariffs on all period of load carriage are formulated.