Трансформации организационных структур судовладельческих компаний - Боняр, С.М. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглядаються питання методичних засад формування та подальшої трансформації організаційних структур управління судноплавними компаніями. Сформульовано новий алгоритм забезпечення економічно доцільних перетворень організаційних структур управління. Article presents the questions of methodical principles of forming and subsequent transformation of organizational structures of management navigable companies. The new algorithm of providing economic of expedient transformations of organizational structures of management.