Управление бизнес-процессами транспортных предприятий - Кравченко, А.В.; Голодницкий, А.Г. (Економічні інновації, 2009)
Виявлено особливості процесу управління бізнес-процесами сучасних транспортних підприємств. Досліджено чинники розвитку бізнес-середовища підприємств портової діяльності та підприємств, що здійснюють обслуговування транспортних суден. Features of process of management of business-processes of modern transport enterprises are researched. Factors of development of business-environment of enterprises of port activity and enterprisesof maintenance of shipping companies in