Системология антикризисного управления регионом: теоретические подходы и особенности реализации - Андреева, Н.Н. (Економічні інновації, 2010)
В дослідженні розглянуто та поглиблено сучасне бачення сутності та типізації антикризового управління регіоном як системної методології регіонального управління. Визначено та узагальнено існуючі підходи, принципи, стратегії та інструменти антикризового управління регіоном як наукового базису подолання існуючої системної кризи в Україні. In research modern vision of essence and typifications of crisis management a region is considered and deep as system methodology of regional management. Certainly and generalized existent approaches, principles, strategies and instruments of crisis management a region as a scientific base of overcoming of existent system crisis in Ukraine.