Підвищення ролі держави у формуванні виробничого підприємництва - Бутенко, А.І. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто основні проблеми, що заважають розвитку виробничого підприємництва в Україні, та запропоновано напрямки вдосконалення регулюючих впливів держави на цей процес. The main problems handicapping development of manufacturing entrepreneurship in Ukraine are reviewed and the directions of perfecting of adjusting influencing of the state of this process are offered.