Аналіз поняття капіталу та його співвідношення з поняттям багатство - Горячук, В.Ф. (Економічні інновації, 2010)
У статті здійснено аналіз визначень поняття капіталу, які можна віднести до традиційного розуміння капіталу, запропоновано узагальнене визначення поняття капіталу з урахуванням його широкого розуміння, визначено співвідношення понять капіталу та багатства. The analysis of definitions of concept capital which can be related to traditional understanding of the capital is carried out, the generalized definition of concept of the capital is offered in view of its wide understanding, the ratio of concepts of the capital and riches is determined.