Теоретические подходы к формированию экономического механизма антикризисного управления морским природопользованием - Громова, Е.Н. (Економічні інновації, 2010)
У статті обгрунтовані і сформульовані концептуальні і теоретико-методологічні підходи формування економічного механізму управління морським природокористуванням в екологічно кризових умовах розвитку причорномор'я з урахуванням закономірного процесу екологизації морегосподарської діяльності, що відбувається. The article justified and formulated conceptual and theoretically methodological approaches to a study of marine nature management in the ecologically critical conditions of the Black Sea in the light of ongoing relationships in the process of ecological marine management activities.