Введення в культуру in vitro рiзних видiв гiркокаштана - Чеченєва, Т.М.; Шаванова, К.Є.; Машковська, С.П. (Физиология и биохимия культурных растений, 2010)
Досліджено ефективність різних методів стерилізації, вибрано найефективніший із них, визначено умови введення й культивування шести видів гіркокаштана (Aesculus L.). Исследована эффективность разных методов стерилизации, выбран самый эффективный из них, определены условия введения и культивирования шести видов конского каштана (Aesculus L.). Effectivity of different sterilization methods was researched, among them the most effective was chosen; introduction and cultivation conditions for six species of Aesculus L. were determined.