Необходимые и достаточные условия эффективной реализации инвестиционной деятельности судоходных компаний Украины - Жихарева, В.В. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто основні проблеми в галузі інвестиційної діяльності українських судноплавних компаній. Обґрунтовано необхідні та достатні умови ефективної реалізації інвестиційної діяльності судноплавних компаній України. The principal problems of Ukrainian shipping companies’ investment activity were considered. Necessary and sufficient conditions of effective realization of the Ukrainian shipping companies’ investment activity were proved.