Судовой ход Дунай – море: проблемы или перспективы для украинских судовладельцев - Котлубай, М.И (Економічні інновації, 2010)
Розглядаються питання будівництва та експлуатації судового ходу Дунай – Чорне море з огляду на економічну та екологічну безпеку української держави та перспективи розвитку судноплавства у нижній частині Дунаю та всього українського регіону Нижній Дунай. Article presence the questions of building and exploitation of channel Danube– Black sea taking into opinion of economic and ecological safety of the Ukrainian state and prospect of development of navigation in down part of Danube and all Ukrainian region Danube bottom.