Конфліктність в розвитку аграрних економічних відносин - Купінець, Л.Є. (Економічні інновації, 2010)
В статті досліджено сутність конфлікту цілей аграрної реформи, як складової економічної політики держави. Досліджено причини виникнення конфлікту, його сутність, визначено фактори його запобігання. На прикладі продовольчого комплексу висвітлено вектор подолання конфлікту шляхом переходу до екологізації виробництва. Essence of conflict of aims of agrarian reform is explored in the article, as making economic policy of the state. The reasons of origin of conflict, his essence, are explored, the factors of his prevention are certain. On the example of food complex the vector of overcoming of conflict is considered by transition to ekologyzation productions.