Оптимiзацiя умов екстрагування та амплiфiкацiї ДНК гiркокаштанiв (рiд Aesculus L.) ISSR-методом - Шаванова, К.Є.; Кисельов, Д.О.; Чеченєва, Т.М. (Физиология и биохимия культурных растений, 2010)
Здійснено порівняльний аналіз різних методів, умов екстрагування та ампліфікації ДНК п’яти видів гіркокаштана (Aesculus L.). Підібрано мікросаелітні праймери з ди- і тринуклеотидними мотивами для подальшого використання при уточненні їх систематичного положення. Проведен сравнительный анализ разных методов, условий экстракции и амплификации ДНК пяти видов каштана конского (Aesculus L.). Подобраны микросателлитные праймеры с ди- и тринуклеотидными мотивами для дальнейшего использования при уточнении их систематического положения. The authors have compared the different methods and conditions of the DNA extraction and amplification for five species Aesculus L. Microsatellite primers for further use in the refinement of their systematic position were selected.