Ігор Миколайович Гудков (до 70-річчя від дня народження) - Швартау, В.В. (Физиология и биохимия культурных растений, 2010)
27 липня 2010 р. виповнюється 70 років від дня народження відомого радіобіолога і фізіолога рослин доктора біологічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Iгоря Миколайовича Гудкова.