Індукцiя захисних реакцiй у рослин озимої пшеницi регулятором росту бiовiтрекс-екстра - Яворська, В.К.; Драговоз, І.В.; Крючкова, Л.О.; Гладун, Г.О.; Богданович, А.В.; Маковейчук, Т.І. (Физиология и биохимия культурных растений, 2010)
Дослiджено біологічну ефективність комплексного регулятора росту біовітрексекстра та окремих його складових на посівах озимої пшениці сорту Богдана при обробці вегетуючих рослин у фазі виходу в трубку. Исследована биологическая эффективность комплексного регулятора роста биовитрекс-экстра и отдельных его составляющих на посевах озимой пшеницы сорта Богдана при обработке вегетирующих растений в фазе выхода в трубку. Biological effectiveness of complex growth regulator biowheatrex-extra and its components application were investigated in field conditions. The winter wheat variety Bohdana has been treated in the growth phase of stem elongation.