Базові принципи формування інвестиційної привабливості природокористування - Рассадникова, С.І. (Економічні інновації, 2010)
Досліджено теоретичні основи формування інвестиційної привабливості природокористування: економічний зміст, значення, функції, базові принципи, цілі формування, визначена проблема необхідності її аналізу та причини виникнення, обґрунтовано необхідність її застосування в теорії і практики природокористування, в системі механізмів сталого розвитку. Theoretical bases of forming of investment attractiveness of environment are explored: economic maintenance, value, functions, base principles, whole forming, certain problem of necessity of its analysis and reason of origin, it is grounded necessity of its application in a theory and practice of environment, in the system of mechanisms of steady development.