Екоінноваційний збалансований розвиток як імператив суспільного прогресу - Харічков, С.К. (Економічні інновації, 2010)
У статті узагальнено теоретико-методологічні засади моделі екоінноваційного збалансованого розвитку, наведено концептуальний аналіз умов збалансованості розвитку соціо-еколого-економічних систем різних рівнів ієрархії. Teoretical and metodological principles of model of екоінноваційного of the balanced development are generalized in the article, a conceptual analysis over of terms of balanced of development of the socio-ecologian-economical systems of different levels of hierarchy is brought.