Механізми розвитку підприємницького сектора в Україні - Шлафман, Н.Л. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто основні проблеми, що заважають розвитку підприємництва в Україні, та запропоновано антикризові механізми підтримки підприємницького сектора. The basic problems handicapping development of entrepreneurship in Ukraine are reviewed and the anti-recessionary gears of support of enterprise quadrant are offered.