Полковник: Переднє слово - Дашкевич, Я. (Український визвольний рух, 2011)
Публікується за виданням: Дашкевич Я. Євген Коновалець. Полковник // Дашкевич Я. Постаті: Нариси про діячів історії, політики, культури / Львівське відділення ІУАД ім. М.С. Грушевського НАНУ; Упоряд.: М. Капраль, Г. Сварник, І. Скочиляс. - 2-е вид., виправл. і допов. - Львів: Літературна агенція "Піраміда", 2007. - С. 536-539.