Невідомі листи Євгена Коновальця в архіві Університету Міннесоти - Манзуренко, В. (Український визвольний рух, 2011)
Стаття присвячена трьом досі невідомим листам Євгена Коновальця
до Ярослава Чижа, що зберігаються в архіві Дослідного центру історії
імміграції в Міннесоті. Автор аналізує взаємини між провідником ОУН
і колишнім членом УВО Я. Чижем, а також події, заторкнуті в листах. The article is about three un-known before letters written by Jevhen
Konovalets to Yaroslav Chyzh, which were found in the Immigration
History Research Center (University of Minnesota). The author analyzes
relationships between the leader of the OUN and former UVO member
Yaroslav Chyzh as well as events described in the letters.