Євген Коновалець — студент Львівського університету - Ісаюк, О. (Український визвольний рух, 2011)
У статті розглядається період навчання Євгена Коновальця у Львівському університеті (1909—1914 рр.). На основі студентської документації Є. Коновальця у фондах Державного архіву Львівської області розглянуто перебіг навчання, а на підставі спогадів сучасників відтворено громадську діяльність Полковника у цей період. The period when Yevhen Konovalets was a student at Lviv University (1909- 1914) is being analyzed. Based on the collection of Y. Konovalets student papers from the State Archive of Lviv Region his studying process is depicted and the Colonel social activities are reconstructed with the help of his contemporaries’ memoirs.