Євген Коновалець і розбудова організаційної мережі ОУН на Підкарпатській Русі у 1930-х рр. - Пагіря, О. (Український визвольний рух, 2011)
У статті простежено роль полковника Є. Коновальця у становленні та
розгортанні мережі ОУН на території Підкарпатської Русі у 1930-х роках, проаналізовано структуру Організації та основні віхи діяльності
до 1938 р. The role of Y. Konovalets in formation and expanding of the OUN’s network
on Podkarpatska Rus territory in 1930th is observed in the article,
the structure of the organization and main activity’s phases till 1938 are
analyzed.