Вбивство Євгена Коновальця в системі заходів радянських спецслужб проти українського визвольного руху - Рева, Н. (Український визвольний рух, 2011)
Стаття присвячена аналізу та систематизації заходів радянських спецслужб, спрямованих на ліквідацію загрози Організації
Українських Націоналістів для большевицької влади в Україні: створенню агентурної мережі в лавах ОУН, розробці та реалізації спецоперації зі вбивства Євгена Коновальця. The article analyzes and systematizes activities of the Soviet special services
aimed at abolition of the Organization of Ukrainian Nationalists’
threat for Bolshevik power in Ukraine, namely development of agents’
network inside the OUN, the design and implementation of the special operation
aimed at the murder of Yevhen Konovalets.