Ставлення Євгена Коновальця і Організації Українських Націоналістів до журналу «Тризуб» (1925—1930-і рр.) - Гриненко, О. (Український визвольний рух, 2011)
У статті простежено відносини між урядом УНР і українськими націоналістами крізь призму їхньої полеміки на сторінках часописів
«Тризуб» і «Розбудова нації». The article deals with the relations between the government of UNR and
Ukrainian nationalists through their paper war on pages of «Tryzub» and
«Rozbudova Naciyi» magazines.