Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera - Косаківська, І.В.; Блюма, Д.А.; Устінова, А.Ю.; Деміревська, К. (Физиология и биохимия культурных растений, 2011)
Досліджено кількісні та якісні зміни, які відбувалися з розчинними білками проростків двох контрастних за стійкістю сортів ріпаку Brassica napus var. oleifera після дії короткотривалих температурних стресів. Исследованы количественные и качественные изменения, происходящие с растворимыми белками проростков двух контрастных по устойчивости сортов рапса Brassica napus var. oleifera после действия кратковременных температурных стрессов. The character of qualitative and quantitative changes in soluble proteins of two Brassica napus var. oleifera varieties seedlings under moderate heat (2 h. +40 °C) and cold (2 h. +2 °C) stresses was analyzed.