Стратегії використання кардинальних інноваційних розробок з метою розвитку економічних саморозвиваючих динамічних систем - Востров, Г.М.; Тимощук, М.П. (Економічні інновації, 2010)
У статті досліджуються чинники, що обумовлюють систематичне виникнення кардинальних принципово нових товарів, технологій, послуг та відкриваються закони їх дії. Вказані причини необхідності визначення ефективних шляхів розв’язання проблем, пов’язаних з впровадженням кардинальних нововведень у відповідних економічних самоорозвиваючих нелінійних динамічних системах. This article investigates the factors of the systematic occurrence of radical fundamentally new products, technologies, services and opens the laws their action. Listed the reasons of the need to identify effective ways of solving problems related to the implementation of radical innovations in the relevant economic self developing nonlinear dynamic systems.