Методичні аспекти формування фінансової політики переробних підприємств АПК - Гришова, І.Ю. (Економічні інновації, 2010)
Сформовано систему цільових показників ефективності формування та використання фінансових ресурсів як методологічну основу побудови фінансової політики на підприємстві та запропоновані основні принципи її реалізації переробними підприємствами АПК. In the article we form the system of target indicators of efficiency of forming and using of financial resources as methodological base of financial policy of agricultural processing enterprises. The basic principles of policy realization are proposed.