Генетичні та селекційні критерії створення сортів голозерного ячменю харчового напряму
Досліджено біохімічні, технологічні, морфологічні особливості зерна голозерного ячменю в порівнянні з сортами-стандартами плівчастого ячменю. Доведено провідну роль ефектів генів nud і wax у визначенні показників харчової (кормової) цінності зерна голозерного ячменю. Визначено генетичні та селекційн...
Gespeichert in:
| Datum: | 2013 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Рибалка, О.І., Поліщук, С.С., Кірдогло, Є.К., Моргун, Б.В. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2013
|
| Schriftenreihe: | Физиология и биохимия культурных растений |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/66478 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Генетичні та селекційні критерії створення сортів голозерного ячменю харчового напряму / О.І. Рибалка, С.С. Поліщук, Є.К. Кірдогло, Б.В. Моргун // Физиология и биохимия культурных растений. — 2013. — Т. 45, № 3. — С. 187-205. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Генетичні та селекційні критерії створення сортів зернових культур спирто-дистилятного напряму технологічного використання зерна
von: Рибалка, О.І., et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Багатоплідна жеребність: генетичні та селекційні аспекти
von: Платонова, Н.П., et al.
Veröffentlicht: (2010) -
Нут — перспективне джерело харчового білка
von: Sichkar, Vyacheslav, et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Витоки електронного документознавства як наукового напряму документознавства
von: Ковтанюк, Ю.С.
Veröffentlicht: (2011) -
Генетичні та біотехнологічні основи створення нових форм буряків і пшениці
von: Чугункова, Т.В.
Veröffentlicht: (2011)