Формування франчайзингової бізнес-моделі в сучасних ринкових умовах України - Зеркіна, О.О. (Економічні інновації, 2010)
В статті визначено особливості застосування франчайзингу як однієї із перспективних моделей розвитку малого та середнього бізнесу України. In the article the features of introduction of franchaising are determined as one of perspective models of development of small and middle business of Ukraine.