Аналіз розвитку конкурентних відносин УДППЗ «Укрпошта» на ринку фінансових послуг України - Кобельська, Г.О. (Економічні інновації, 2010)
У статті досліджено діяльність Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» на ринку фінансових послуг України. Визначено основні засади розвитку конкурентних відносин на фінансовому ринку. The article examines the activities of the Ukrainian State Enterprise postal UKRPOSHTA the financial services market of Ukraine. The basic principles of competition on the market.