Інноваційний контекст формування внутрішнього ринку в Європейському Союзі - Козинський, С.М. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто загальні питання формування внутрішнього ринку в Європейському Союзі та визначено роль у цьому процесі інновацій The common questions of internal market formation in European Union are investigated and defined innovation role in this process.