Конкурентоспроможність трудових ресурсів - Король, Ю.А (Економічні інновації, 2010)
Трудові ресурси підприємства є невичерпним резервом підвищення ефективності діяльності підприємства, важливим стратегічним потенціалом, впливають на його конкурентоспроможність, визначають напрямки подальшого розвитку, що і обумовлює цінність проведеного дослідження. Competitive labor workforce is unused until the end of reserve enlarge the effectiveness of the enterprise, an important strategic potencial of affecting its cimpetitivenessof formation and implementation principles of modern economic science.