Організаційно-правові аспекти інформаційного забезпечення управління розвитком міста - Ломоносов, Д.А. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто законодавчий досвід у сфері регулювання питань управління розвитком міста, зокрема щодо інформаційного забезпечення містобудівної документації, планування забудови й розробки стратегії розвитку. The legislative experience in the adjusting sphere of issues of management development of the city in particular in relation to the informative providing of town-planning document, planning of building and working out of developments strategy is considered.