Державна підтримка як фактор сприяння розвитку теплонасосної енергетики - Маркова, Т.Д. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто способи державної підтримки розвитку теплонасосної енергетики у різних країнах світу та зроблено аналіз відповідного стану в Україні. Factor in development pump consider how state support for heat pump energy worldwide and the analysis of relevant states in Ukrainе