Концептуальні підходи до визначення сутності активів підприємств - Петруня, Н.В. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто різні концепції щодо сутності активів підприємств. Згруповано наукові концепції щодо визначення сутнісних характеристик активів як об’єкту власності, як об’єкту обліку, як об’єкту управління, як об’єкту інвестування та як економічного потенціалу. Different concepts to the farm assets essence defining have considered. Scientific concepts to identify the assets essential characteristics as the property, as the object of accounting, as a management object, as an object for investment and as economical potential have grouped.