Екологічна складова банківських інноваційних стратегій - Єгоричева, С.Б. (Економічні інновації, 2010)
Визначена сутність екологічних банківських інновацій та проаналізовано їх використання при реалізації різних видів банківських інноваційних стратегій. The essence of environmental banking innovations is determined and their application in various types of banking innovation strategies is analyzed.