Передумови та концепція реструктуризації промислових підприємств - Єфімова, Г.В. (Економічні інновації, 2010)
Розглядаються особливості реструктуризації промислових підприємств в Україні. Визначено послідовність проведення реструктуризації на основі виділення ключових компетенцій підприємства. Сформована і обґрунтована концепція реструктуризації підприємств шляхом дезінтеграції виробництва. The features of restructuring of industrial enterprises in Ukraine are examined. The sequence of leadthrough of restructuring on the basis of selection of key jurisdictions of enterprise is certain. Formed and grounded conception of restructuring of enterprises by disintegration of production.