Функціонально-вартісний аналіз процесів адміністрування податків - Покинтелиця, В.М. (Економічні інновації, 2010)
Методику функціонально-вартісного аналізу адаптовано до процесів адміністрування податків, охаракте-ризовано їх опис в інтегрованій автоматизованій інформаційній системі податкових органів, класифіковано функції управління податкового контролю юридичних осіб. The method of functionally cost analysis to the processes of administration of taxes is adapted, their description in the integrated automated informative system of tax organs is characterized, the functions of management of tax control of legal entities are classified.