Діяльність підрозділів Воєнної округи «Турів» на теренах Волині восени 1943 року - Дем’янюк, О. (Український визвольний рух, 2012)
У статті досліджуються головні аспекти функціонування Воєнної округи (групи) «Турів» восени 1943 р. в умовах німецької окупації. Відтворюються окремі події, пов’язані зі збройним опором окупаційній владі, протистоянням радянським партизанським загонам та поширенням українського визвольного руху в краї. The major aspects of military group’s «Turiv» in the conditions of German occupation in autumn of 1943 are researched in the article, some events which are connected with armed resistance against occupation government, fights with Soviet partisan’s detachment and widening of Ukrainian liberation movement in the country are reproduced.