На війні — як на війні - Патриляк, І. (Український визвольний рух, 2012)
Рецензія на книжку: В’ятрович В. Друга польсько-українська війна. 1942—1947. — К. : Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», Центр досліджень визвольного руху, 2011. — 288 с. Viatrovych V. Polish-Ukrainian War II. 1942—1947. — K.: Publishing House «Kyivo-Mohylyanska Akademiya», Center for Research on the Liberation Movement, 2011. — 288 p.