Націоналізм і релігія - Квіт, С. (Український визвольний рух, 2012)
Рецензія на книжку: Зайцев О., Беген О., Стефанів В. Націоналізм і релігія: Греко-Католицька Церква та український націоналістичний рух у Галичині (1920—1930-ті роки) / Заг. ред. О. Зайцева; Український Католицький Університет; Центр досліджень визвольного руху. — Львів: Видавництво УКУ, 2011. — 384 с. Zaycev O., Behen O., Stefaniv V. Nationalism and religion: Greek-Сatholic Сhurch and the ukrainian nationalistic movement in Galicia (1029—1930 years) / Edited by O. Zaycev; Ukrainian Catholic University; Center for Research on the Liberation Movement. — Lviv: Publishing house of UCU, 2011. — 384 p.