Наукові підходи до трактування поняття і визначення етапів життєвого циклу інновації - Прокопенко, О.В.; Школа, В.Ю. (Економічні інновації, 2010)
Досліджено наукові підходи до трактування поняття життєвого циклу інновації та визначення його етапів. Виділено такі основні підходи: традиційний (товарний), результатний, процесний, системний, циклічний; розглянуто їх сутність. Уточнено етапи життєвого циклу інновації. Scientific approaches of explanting concepts of life cycle of innovation and to determination of his stages are investigated. Such basic approaches are selected: traditional (commodity), result, processional, system, cyclic; their essence are considered. The stages of life cycle of innovation are specified.