Організація маркетингових досліджень на вітчизняному ринку текстильної сировини - Сафонов, Ю.М.; Семак, Б.Б. (Економічні інновації, 2010)
У статті розглянута роль, завдання і цілі маркетингових досліджень в умовах вітчизняного ринку текстильної сировини та запропоновані підходи, що сприятимуть підвищенню ефективності цих досліджень. The article considers the role, tasks and aims of the marketing researches in conditions of domestic market of textile raw materials. The approaches promoting the increase of effectiveness of the mentioned researches were proposed.