Систематизация нормативно-правового инструментария в контексте совершенствования морского природопользования в Азовском регионе - Степанова, Е.В. (Економічні інновації, 2010)
Розглядаються проблеми сучасного екологічного законодавства в контексті формування системи ефективного управління ресурсами басейна Азовського моря. Розкривається поняття та значення кодифікації як засобу удосконалення існуючого законодавства з метою забезпечення ефективного ресурсокористування. In this paper we investigate the problems of present ecological legislation in the context of development of system of rational resources use in Azov Region. We also discuss the concept and importance of codification as a method of present legislation improvement for the effective natural resources use enforcement.